2p

Új vezető a mobilszolgáltató üzleti biztonsági igazgatóságának élén.

2024. január 2-től Hári Krisztián irányítja a Yettel Magyarország üzleti biztonsági igazgatóságát.  A szervezeti egység hatáskörébe tartozik a Yettel fizikai, információ- és kibervédelmének biztosítása is.

Hári Krisztián 1994 óta foglalkozik informatikával és hálózatokkal, 1999 óta pedig IT és kiberbiztonsággal. Kezdetben szakértőként tevékenykedett, később pedig különböző vezetői pozíciókban segítette a digitális vállalati értékek és az ügyfelek adatainak védelmét, valamint a biztonságos szolgáltatások kialakítását a Magyar Telekomnál, illetve a Deutsche Telekom csoportban.

Hári Krisztián 1994 óta foglalkozik informatikával és hálózatokkal. Fotó: Yettel
Hári Krisztián 1994 óta foglalkozik informatikával és hálózatokkal. Fotó: Yettel

Az elmúlt 4 évben a közigazgatásban tevékenykedett, és az e-közigazgatás kiberbiztonsági érettségének és ellenállóképességének emelésén dolgozott a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató kiberbiztonsági vezetőjeként. Ezen időszak alatt csapatával felépített egy, a régióban is egyedülálló biztonsági irányítási központot (SOC) az e-közigazgatás részére.

Több mint két éve Magyarország képviseletében vesz részt az Európai Kiberbiztonsági Kompetenciaközpont (ECCC) munkájában a szervezet irányítóbizottságának tagjaként. Az elmúlt időszakban a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnek (KIFÜ) segített a Nemzeti Koordinációs Központ kialakításának előkészítésében.

Krisztián nős, három lánygyermek édesapja, szabadidejében utazik és barlangokban, bányákban búvárkodik.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!