1p

Július végéig tart nyitva az egyik leghíresebb, budapesti pékműhely, a PékEmber. A XXII. kerületi pékműhely akkor végleg lehúzza a rolót.

„Végleg bezár a PékEmber pékség” – jelentette be Facebook-oldalán az egyik legmenőbb budapesti pékműhely. A kisüzem ötéves működés után húzza le a rolót.

Június elsején már azt jelentették be, hogy nyári üzemmódra kapcsolnak, azaz hetente csak egyszer lesz sütés, így csak egyszer nyitnak ki. Nos, ennek július 27-én sajnos vége szakad, az lesz az utolsó nyitvatartási nap.

Az eredetileg kertészmérnök PékEmber budafoki sütőműhelye a hardcore kovászos pékségek közé tartozik, azaz teljesen élesztőmentes, ráadásul kizárólag bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes lisztekből, hosszú érlelési idővel (18-20 óra) készülnek a kenyerek, pékáruk. Illetve ezt hamarosan már múlt időbe kell tenni, azaz készültek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!