<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Sóhajt fel a legtöbb kerttulajdonos, aki él-hal a kert szépítéséért, építéséért, s örömmel tölt órákat a friss levegőn azzal, hogy kedvére formálhassa a virágoskertet, a veteményest és a csodaszép pázsitot.

Aki még nem próbálta, talán el sem tudja képzelni, hogy mekkora boldogság az elvégzett munkában gyönyörködni, pedig kiváltképp igaz ez, ha a kertünkről beszélünk. 

Végezz gyorsan a feladatokkal, hogy minél hosszabban élvezhesd munkád gyümölcsét!

Az Elefántszerszám.hu Webáruház kerti gépek kínálatában minden eszközt megtalálunk ahhoz, hogy ez ne csupán egy álom legyen. Legsűrűbben gondozni talán a pázsitot kell, habár a kert gyommentesen tartása sem éppen a legegyszerűbb feladat. Előbbi sokkal gyorsabb és egyszerűbb, sőt, még szebb is lesz, ha minőségi fűnyíróval és szegélyvágóval dolgozunk rajta. 

Akár meg is kaphatjuk a legfontosabb eszközöket egyetlen kombinált gépben, hogy minden feladatot megfelelő pontossággal és sebességgel végezhessünk.

Egyetlen eszközzel lehet egyszerre láncfűrészed, fűkaszád, sövényvágód és magassági ágvágód. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag mindent elvégezhetsz, ami a kertben adódik, s az sem fog megakasztani, hogy nemcsak lágy szárú, hanem fás szárú növényeket is karban kell közben tartani.

Ha jobban szereted, hogy Te választhatod ki az egyes készülékeket, akkor természetesen ez sem akadály, hiszen ezek a gépek külön-külön is megvásárolhatóak. 

Nagyobb takarítás a kertben is!

Bizony takarítani nemcsak a házban kell! Lehulló levelek, letöredezett ágacskák, összegyűlő por és sár? A Zipper takarítógéppel egy pillanat alatt feltakaríthatod! Felejtsd el az órákig tartó sepregetést! Mostantól valóban könnyű dolgod lesz, s nem kerülsz lehetetlen helyzetbe akkor sem, ha csak rövid idő van rendezkedni például egy kerti buli előtt, mert valóban gyors és alapos munkát végzel majd ezzel a géppel.

Télen sem ezt fogod a műhely végébe rejteni, hiszen akár a hó eltakarítására is alkalmas! Felkészültél erre a hihetetlen kényelemre?

Soha semmi sincs kéznél? 

Aki nem szeret állandóan szaladgálni azért az eszközért, ami éppen kellene, de még pont nem lett előkeresve a készletből, hanem szívesen veszi az átláthatóan tárolt dolgokat, amiket könnyen magával is vihet, az imádni fogja a kerti szerszámos kocsit. Csak pakolj bele mindent, amire csak szükséged lehet, s már indulhatsz is!

Ezekkel az eszközökkel Neked is csak annyi időt kell a kerttel babrálni, amennyit szeretnél, hiszen a kötelező feladatokkal gyorsan végzel majd, így marad idő a szépítgetésre vagy egyszerűen kedvedre gyönyörködhetsz az egészben egy pohár rozé vagy egy doboz sör társaságában. 

Ha pedig úgy esne jól, társaságot is hívhatsz, akár a munkához, akár a nézelődéshez is, egy szép, rendben tartott környezetben biztosan mindenki nagyon jól fogja érezni magát!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.