<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

David Moucheron Belgiumban folytatja, helyére Guy Libot érkezik.

Több pozíciócserét jelentett be a K&H Bank és Biztosítót is tagjai között tudó KBC Group. A csoport keddi közleményéből csak a magyar vonatkozású, tehát K&H-s fejleményre koncentrálunk. Eszerint

David Moucheron távozik a K&H Bank és Biztosító vezérigazgatói székéből, helyét a vállalat élén Guy Libot veszi át.

Moucheron a KBC Bank Belgium Business Unit vezérigazgatójaként folytatja, emellett tagja lett a KBC Group végrehajtó bizottságának is. Libot eddig a KBC Group pénzügyi csoportjának senior menedzsere volt, K&H-s vezérigazgatói kinevezésére még a magyar regulátoroknak is rá kell bólintania.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.