2018. április 10. 11:24
mfor.hu

A lap munkatársa rögzítette, ahogy bejelentik a dolgozóknak hírt.

Kedd délelőtt összehívták a Magyar Nemzet munkatársait, és bejelentették, hogy a szerdai lapszám lesz az utolsó, az újság finanszírozási problémák miatt megszűnik. A bejelentésről a 'Nemzet külpolitikai újságírója, Földi Bence készített videót, melyet ki is posztolt a Twitterre.


A napilap mellett éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió is, a Heti Válasz sorsa pedig bizonytalan. A Hír TV továbbra is működik, de a mostaninál kisebb létszámmal, többeket elküldenek a csatornától. Mindegyik sajtótermék tulajdonosa Simicska Lajos.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!