2018. április 10. 11:24
mfor.hu

A lap munkatársa rögzítette, ahogy bejelentik a dolgozóknak hírt.

Kedd délelőtt összehívták a Magyar Nemzet munkatársait, és bejelentették, hogy a szerdai lapszám lesz az utolsó, az újság finanszírozási problémák miatt megszűnik. A bejelentésről a 'Nemzet külpolitikai újságírója, Földi Bence készített videót, melyet ki is posztolt a Twitterre.


A napilap mellett éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió is, a Heti Válasz sorsa pedig bizonytalan. A Hír TV továbbra is működik, de a mostaninál kisebb létszámmal, többeket elküldenek a csatornától. Mindegyik sajtótermék tulajdonosa Simicska Lajos.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.