2018. október 10. 11:12
mfor.hu

És van egy egyszerű infografika is.

Augusztusban ment híre, hogy szigorít a poggyász-szabályain a Wizz Air. Akkor még úgy lehetett tudni, azonnali hatályú a változás, később kiderült, november elsejével kell majd még jobban odafigyelve pakolni.

A változások november 1-től tehát:

  • az utasok legfeljebb egy, 40x30x18 centinél kisebb poggyászt vihetnek fel ingyen a fedélzetre
  • a WIZZ Priority szolgáltatás megvásárlásával ezen felül egy maximum 55x40x23 cm méretű kézipoggyász felvitele is lehetséges
  • a 40x30x18 centinél nagyobb csomagokat, amennyiben az utas nem vesz elsőbbségi szolgáltatást, kötelezően fel kell adni
  • bevezetik a 10 kg súlyú feladott poggyászt, már 7 eurótól induló áron

Mindez ábrán:

... és videón:

A légitársaság indoklása szerint azért volt szükséges a változtatás, mert egyre többen utaznak el csak pár napra, kisebb csomagokkal, a fedélzeten pedig korlátozott a hely - így viszont jobban ki lehet használni. 

A Wizz Air közlése szerint az október 10. előtt foglalt, 2018. november 1. utáni időszakra szóló WIZZ Priority nélküli foglalásokhoz a Wizz Air díjmentesen hozzáad egy 10 kg-os feladott poggyászt, míg a szintén korábban foglalt és november 1. utáni időszakra szóló, de feladott poggyászt tartalmazó foglalásokhoz díjmentesen WIZZ Priority szolgáltatást ad a légitársaság.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.