3p

A webáruházak ma a kereskedelem egyik leginkább felkapott felületei. Ahhoz viszont, hogy hatékonyan kezeljük készleteinket és optimalizáljuk a folyamatainkat, lépést kell tartani a piaci igényekkel, és összekapcsolni a rendszert a nagykereskedőkkel. Így a termékek folyamatosan nyomon követhetővé és elérhetővé válnak, valamint különböző árképzési szabályokat és egyéb beállításokat is elvégezhetünk.

A Connestic rendszere átfogó megoldást kínál a webáruházak legégetőbb problémáira, és egyszerűen összekapcsolhatjuk a webáruházat a nagykereskedésekkel, beszállítókkal. A Connestic segítségével biztosíthatjuk a megfelelő technikai hátteret és a szerződéskötés lehetőségét.

Hogyan köthetjük össze a webáruházat a nagykereskedőkkel?

Az integráció gyors és egyszerű, köszönhetően a rendszer folyamatosan bővülő nagykereskedői listájának és friss partnerlistának. Miután létrehozzuk a kapcsolatot, a termékek automatikusan frissülnek a webáruházban, figyelembe véve az új, a kifutott vagy törölt termékeket egyaránt, valamint azok árait és raktárkészleteit.

Statisztikákat is készíthetünk, hogy nyomon kövessük az egyes termékek és adatok változásait, így gyorsan reagálhatunk az esetleges eltérésekre. A rendszer továbbá egyszerű árképzéseket, kategória összerendeléseket és termékadatokat szolgáltat, így szinte mindig rugalmasan alkalmazkodhatunk a piaci trendeknek megfelelően. Beállításainkat pedig könnyen módosíthatjuk, hogy mindig a lehető legjobb rendszerben dolgozzunk.

A kapcsolat kialakításának lépései

A webáruház és a nagykereskedők közötti kapcsolat kiépítése tehát egyszerű és átlátható folyamat. Első lépésként adjuk meg a webáruház adatait, hogy a rendszer összekapcsolja azt a külső forrásokkal. Ezt követően hozhatjuk létre az árképzési szabályokat, így menedzselhetjük a termékek árait, kategóriákra és ársávokra lebontva egyaránt. Az új szabályok létrehozása gyors és rugalmas, bármikor módosíthatóak.

Amint megadtuk az adatokat és beállítottuk az árképzési szabályokat, rendeljünk hozzá egy külső kapcsolatot a nagykereskedők közül. A rendszer által arra is lehetőségünk van, hogy akár több ilyet létrehozzunk, vagyis több forrásból is szerezhetünk be terméket. Végül indítsuk el a szinkronizációt, hogy az adatok folyamatosan frissek legyenek, és mindig a legújabb információk is elérhetővé váljanak a látogatók és vásárlók számára.

Melyek a legnépszerűbb webáruház rendszerek?

A Connestic csapata a legnépszerűbb webáruházak rendszereivel dolgozik (pl. UNAS), és számos nagykereskedés termékpalettáját elérhetővé teszi széles körben. A felhasználó pedig saját fiókján belül válogathat a különböző kapcsolatok közül, és módosíthatja az árszabályokat, egyéb megfeleltetéseket.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!