A világ legjobb étterme a spanyolországi Costa Braván található három Michelin-csillagos El Bulli. Az '''[[http://www.mfor.hu/cikkek/Ketmillioan_allnak_sorba_az_50_ezres_vacsoraert.html évente hat hónapig nyitva tartó étteremben]]''' esténként ötven főt szolgálnak ki, miközben több mint kétmillióan próbálnak foglalni náluk minden évben. A negyven, különleges technikákkal elkészített fogásból álló kóstolómenüt körülbelül öt óra alatt lehet végigenni, és 185 euróba kerül. Az El Bulli története képekben.

1961
1961

 

1964
1964

 

1963
1963

 

Doctor Schilling
Doctor Schilling

 

El Bulli étterem
El Bulli étterem

 

3 Michellin csillag
3 Michellin csillag

 

Strandbár
Strandbár

 

Forgalom
Forgalom

 

Történelem
Történelem

 

Hans francia bulldogja
Hans francia bulldogja

 

Tervek
Tervek

 

Az étterem belülről
Az étterem belülről

 

Adriá Ferran
Adriá Ferran

 

2003-2004.  New York Times magazin borítója
2003-2004. New York Times magazin borítója

 

Konyhai stáb eligazítása
Konyhai stáb eligazítása