Csendesen indult a hét a tőzsdénA BUX 32 854,26 ponton zárt hétfőn, a pénteki 32 855,87 pontos történelmi csúcs közelében.

A részvénypiac forgalma 6,2 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek a pénteki záráshoz képest. Puzsár József, a KBC Equitas elemzője az M1 aktuális csatornán elmondta: nem volt jelentős elmozdulás a magyar tőzsdén hétfőn, kiegyenlítették egymást a nagyobb papírok árfolyamváltozásai, egyebek mellett a Richter jelentősebb, 0,8 százalékos csökkenése és az OTP mintegy 0,5 százalékos emelkedése. A nemzetközi piacok kicsit nagyobb mínuszokban vannak, kivéve a londoni tőzsdét, amely emelkedni tudott a font árfolyamának erősödése miatt - mondta. Úgy vélte, a frissen közölt külkereskedelmi adatoknak nem sok hatása volt a forint napi árfolyamára.

A Mol 0,07 százalékkal 21 000 forintra erősödött, az OTP-részvények ára 0,57 százalékkal 8650 forintra nőtt. A Magyar Telekom árfolyama 0,20 százalékkal 510 forintra csökkent, a Richter-papírok árfolyama 0,85 százalékkal 6434 forintra esett.

MTI 

Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Olvasta már?

A banki betétekre csak egy-egy akció erejéig lehet érzékelhető kamatot kapni, de az sincs jobb helyzetben, aki 3 vagy 12 hónapos dkj-ba tette a pénzét. Óhatatlan, hogy ilyenkor mindenki elkezdi keresni a tuti befektetést.

Nulla kamatot adnak a bankok? Akkor most mit kezdjen a pénzével?

.
hirdetés
elrejt
 
.