1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

Szerdán a hajnali órákban még a kedd estinél drágábban lehetett euróhoz jutni, de a bankközi devizapiacon nap közben komolyabb forinterősödés bontakozott ki. Ahogy a Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján is látszik, több hullámban is erősödött nap közben a forint, az euró jegyzés így megközelítette a 392 forintos szintet is a kora délutáni órákban.

Az EUR/HUF alakulása szerdán. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Az EUR/HUF alakulása szerdán. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

Ezt a szintet azonban már nem tudta áttörni a jegyzés, 16 óra tájban egy újabb gyengülési hullám bontakozott ki, 394 forint fölé került az euró jegyzése. A napi nyereség nagy része azonban mégsem veszett el, háromnegyed hat tájban ugyanis ismét 393 forinthoz volt közelebb a közös pénz jegyzése.

A dollár jegyzése a hajnali 373 forint körüli napi mélypont után délután 368 forint közelében is járt; este háromnegyed 6-kor 369,53 forinton járt a jegyzés. Egy svájci frankért 405,23 forintot kértek ugyanekkor.

Friss devizárfolyamokat laptársunk, a Privátbankár.hu Árfolyamkeresőjében talál >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!