3p

A dobozos törlőkendő olyan termék, amely segítséget nyújt azokban az esetekben, amikor hirtelen szükségünk lenne törlőpapírra. Kellemetlen pillanatok küszöbölhetőek ki a segítségével, hiszen kiváló higiéniai megoldást jelentenek számos helyzetben.

Dobozos törlőkendő – magas minőség, hatékonysággal párosítva

A Flor által forgalmazott kéztörlő kendők közé is megérkeztek a Satino by WEPA többcélú dobozos törlőkendői. Ezek a magas minőségű higiéniai termékek tökéletes megoldást jelentenek akkor, amikor csak szükség van rájuk.

Számos olyan helyzet adódik az életünkben, amikor pont nincs kéznél semmi, amit fel tudnánk használni a probléma elhárítására. Kiborul a kávénk, lecseppen a ketchup, párás és piszkos az autó szélvédője – milyen jól jönne egy papírdarab, ami azonnal orvosolja a bajt. Ilyenkor jelenthet óriási segítséget az új Satino by WEPA, kompakt méretű, dobozból kihúzható, többcélú törlőkendője. Felitathatjuk vele a kávét, letörölhetjük a ketchupot a ruhánkról, vagy megtisztíthatjuk vele szélvédőt is.

Magas fokú higiénia biztosítható a Satino by WEPA-val

A Satino by WEPA kompakt dobozában, nagyon puha, kihúzással széthajtódó univerzális törlőkendők találhatóak. Kiváló megoldást jelentenek mindazok számára, akik a magas fokú higiéniai megoldásokban hisznek. 

A termék kifejezetten olyan helyekre ajánlott, ahol az állandó higiéniai törlőkendő adagoló elhelyezése, felszerelése nem kivitelezhető vagy nem praktikus. Például, ha nincs elegendő hely a mosdóban. Olyan esetekben is ideális, ahol szükség van a mobilitásra, azaz arra, hogy a törlőkendő egyik helyről a másikra költöztethető legyen.

Még a személyi higiéniában is szerepet kaphat, mivel kiváló kéztörlő de akár a papírzsebkendőt is helyettesítheti.

Milyen előnyei vannak a terméknek?

  • Magas fokú rugalmasság jellemzi minden környezetben – bárhol, bármikor használható.
  • Rendkívül puha – így szükség esetén akár zsebkendőként is funkcionálhat.
  • Kiváló a nedvszívó képessége – nagyobb mennyiségű folyadékot is képes felszívni.
  • Számos területen eredményesen alkalmazható: használható a munkahelyen, a konyhában, a kamrában, a pihenő helyiségben, lényegében bárhol, ahol a higiénia a mindennapi műveletek rendszeres és szerves részét képezi (fodrászatok, szépségszalonok, edzőtermek stb.).
  • Prémium minőséget képvisel.
  • A doboza újrahasznosított karton, amit elláttak egy praktikus adagolónyílással, amely lehetővé teszi a törlőkendő könnyű és higiénikus adagolását.
  • Az adagolódobozból a kendők egy kézzel is kihúzhatók, és azonnal hadra foghatók.

A dobozos törlőkendő az a kiváló termék, ami minden olyan esetben segítséget nyújt, amikor hirtelen (vagy nem hirtelen) szükségünk van törlőpapírra. Kellemetlen pillanatokat küszöbölhetünk ki a felhasználásával, hiszen kiváló higiéniai megoldást jelent számos helyzetben.

Keresse Ön is bátran ezt a terméket a Flornál, és használja ki az általa nyújtott előnyöket! Nem fog csalódást okozni senkinek!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!