2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

Több mint 232 millió forintból fejlesztette gyártástechnológiáját a zöldség- és gyümölcskonzerveket előállító, nyírmeggyesi székhelyű Parmen Konzervipari Zrt. 

A vállalat a Ginop Plusz program kiírásán elnyert 163 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatással és ugyanekkora önerő segítségével eszközbeszerzést, napelemes rendszer telepítését, infrastrukturális beruházást és képzést valósított meg a projektben. A beruházás során egy zsugorfóliázó és kartonos gyűjtőcsomagoló gépet vásároltak, felépítettek egy új, 366 négyzetméteres logisztikai központot, valamint parkolókat és napelemes energiatermelő rendszert alakítottak ki a telephelyen. A vállalkozás információbiztonsági, adatvédelmi és kiberbiztonsági tanácsadást vett igénybe, valamint az ügyviteli munkák hatékonyságának javítása érdekében képzést is indított dolgozóinak.

A nyilvános cégadatok szerint a 2022-ben átlagosan 165 munkavállalót foglalkoztató társaság nettó árbevétele két éve több mint 11 milliárd, 2021-ben 9,3 milliárd forint volt. Adózott eredménye a 2021-es 201,3 millió forintról 2022-re 250,4 millió forintra nőtt. (MTI) 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!