3p

Sokan szeretnének kedveskedni szerelmüknek valamilyen különleges, egyedi ajándékkal, de tanácstalanok ez ügyben. De mi most hozunk ehhez egy jó tippet! Ha már van páros pólótok, bögrétek, kulcstartótok, akkor itt az ideje egy páros telefontok beszerzésének is.

A Print Fashion oldalán egyedi telefontok is készíttethető, és remek mintákat találsz mindehhez. Mutatjuk, hogyan érdemes megtalálni az ideális képet, feliratot a tokra!

Jó ötlet-e páros telefontokot készíteni?

A szerelmesek szívesen kifejezik többféle módon is az összetartozásukat. Vannak, akik egyforma pólót készíttetnek, és ezt veszik fel, ha például baráti társaságba mennek. Másoknak van páros kötényük, és ebben főznek.

De ha azt szeretnéd, hogy ne csak egy-egy bizonyos alkalommal tudják mások, hogy ti együtt vagytok, akkor nagyon jó ötlet az egyedi páros telefontok. Gondolj csak bele! A készüléked megóvása érdekében mindenképpen szükséged lenne egy külső védelemre, így a tok használata elengedhetetlen.

Ha pedig már rá kell raknod a telefonra, akkor nem jobb egy igazán egyedi mintát választani, amelyről a szerelmed jut eszedbe?

A telefontoknak így kettős szerepe is van: véd és emlékeztet is. Szerencsére ez a kiegészítő mindenféle készülékhez kapható a megfelelő méretben, gyorsan beszerezhető, és nem is kerül sokba. Ne gondolkozz tehát tovább, láss neki a tervezésnek a Print Fashion oldalán!

Hogyan válassz mintát?

Kétféleképpen is készíthetsz egyedi telefontokot. Egyrészt választhatsz a megadott minták közül. Így kissé tovább tarthat a művelet, hiszen több ezer grafika, felirat, rajz érhető el az oldalon.

Célszerű a Szeretet, szerelem témakörében szétnézni először, vagy a keresőbe beírni bizonyos kulcsszavakat. Ha a “páros” vagy “couple” kifejezésekkel keresel, akkor azokat a mintákat láthatod, amelyeket kimondottan a szerelmesek számára készítettek a grafikusok.

A másik módszer a tervezés. Te magad is tölthetsz fel képet az oldalra, amiből aztán páros telefontokot készíttethetsz. Arra figyelj, hogy nagy felbontású legyen a fotó, a formátuma pedig .png, .jpg vagy .jpeg legyen.

A Tervező menü használatával gyerekjáték elkészíteni az egyedi ajándékot, főleg, hogy a képet kicsinyítheted, nagyíthatod, forgathatod, tükrözheted is. Személyes hangvételű feliratot is adhatsz a grafikához. Itt is tudsz sajátos kinézetet alkotni a betűméret, a betűtípus és a betűszín megválasztásával.

Mit kell tudni a tokokról?

Érdemes a fent említett oldalról rendelni, mert itt kiváló minőségű termékeket találsz. A tokok fekete és fehér színben is kaphatók – akár két különböző színt is rendelhetsz magatoknak.

A telefonvédők anyaga szilikon, könnyen kezelhetők, egyszerűen felpattinthatók a készülékre. Minden telefontípushoz elérhető a megfelelő méretű tok, így azon sem kell idegeskedni, hogy nem jól választasz.

Tudtunk segíteni? Ugye, hogy egy egyszerű, hétköznapi tárgy is mennyire alkalmas arra, hogy kifejezhesd az érzéseidet a párod iránt? Ha ezt még nem találod elegendőnek, egy kispárnával vagy egy vászonképpel is kiegészülhet a meglepetés.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!