2p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

E héten ez a téma váltotta ki a legtöbb hozzászólást a Facebook oldalunkon: az iparon belül döntő (95 százalékos) súlyt képviselő feldolgozóipar termelése 2,3, a csekély súlyú bányászaté 35, az energiaiparé (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) 21 százalékkal csökkent.

Mit szóltak ehhez az olvasóink?

István kérdése:

Ami az iparban emelkedett az mind külföldi tulajdon, mennyi profit marad ebből az emelkedésből itthon?

István:

Ilyen amikor a beteg kérésére lekapcsolják a lélegeztető gépet! Nincs Uniós pénz, és már mínuszban is a gazdaság!

Tibor szerint:

Én ezt nem hiszem, pont azt látjuk, mennyire jól megy a magyar gazdaság. Halljuk a dübörgését is..

Hedvig véleménye:

Pont most kell megvenni a repteret hurrá

László meglátása:

M1-en nem ezt mondták...

Bence:

Előre megyünk nem hátra mi....

Gábor:

Magyar ipar??? Itt komoly bajok vannak. Saját maguk közt nyomják a pénzeket. Népen végrehajtó maffia szedi befelé a pénzeket. Üzemanyag ár az egekbe !! Nincs pénz a kasszába szedni kell az Áfát. De azt mondom jól teszik még több facsarást és adót a magyarra . Elbírjuk!! Nem így lenne akkor tüntetések lennének... Hajrá magyar állam.

Balázs:

Nem gyengélkedett csak annyira előre ment nem hátra, hogy leült pihenni kicsit!

Gábor:

Kanyarban előztünk! Még a holdról is látszik! Elképesztő, mennyi szemellenzős fideszes van még! Nekik még a tények, a számok sem számítanak, csak a propaganda!

László:

Miért van magyar gazdaság. Hol?

Önnek is van véleménye? Mondja el, írjon olvasói levelet az [email protected] e-mail-címre vagy kommenteljen bátran az mfor.hu Facebook oldalán!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!