TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé a tájékoztatást, az Opus Global Nyrt.

Az Opus Global Nyrt. konszolidációs körbe bevont társasággal kapcsolatos információt tett közzé szerdán délután a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Eszerint a részben közvetlen tulajdonában álló győri székhelyű Euro Generál Kft. nyerte meg a BMSK Beruházási, Műszaki, Fejlesztési, Sportüzemeltetési, Közbeszerzési Zrt. által kiírt pályázatot.

A Mészáros érdekeltségébe tartozó Euro Generál Kft. nettó 851,4 millió forintért fog tanuszodát építeni Pannonhalmán. Az ugyanakkor nem garantált, hogy sor kerül majd a munkára. A tájékoztatás szerint a megkötött szerződés majd csak akkor lép hatályba, ha a kormány az állami magasépítésekről szóló kormányrendelet vonatkozó bekezdése alapján dönt a beruházás megvalósulásáról.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.