2019. december 18. 16:04
mfor.hu

A Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé a tájékoztatást, az Opus Global Nyrt.

Az Opus Global Nyrt. konszolidációs körbe bevont társasággal kapcsolatos információt tett közzé szerdán délután a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Eszerint a részben közvetlen tulajdonában álló győri székhelyű Euro Generál Kft. nyerte meg a BMSK Beruházási, Műszaki, Fejlesztési, Sportüzemeltetési, Közbeszerzési Zrt. által kiírt pályázatot.

A Mészáros érdekeltségébe tartozó Euro Generál Kft. nettó 851,4 millió forintért fog tanuszodát építeni Pannonhalmán. Az ugyanakkor nem garantált, hogy sor kerül majd a munkára. A tájékoztatás szerint a megkötött szerződés majd csak akkor lép hatályba, ha a kormány az állami magasépítésekről szóló kormányrendelet vonatkozó bekezdése alapján dönt a beruházás megvalósulásáról.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.