2011. október 17. 15:04

Komoly ellenálláshoz érkezett a dollár jegyzése az euróval szemben. EURUSD-elemzés


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EUR/USD napi:

A két hetes 850 pipes száguldást követően komoly ellenállásokhoz érkezett az 1.39-es szinteknél.
A korábbi lokális csúcs és bázis alj, 50 napos mozgóátlag és a Bollinger-szalag széle már erősnek bizonyult és hétfőn erősödés felé vette az irányt.

A volatilitás megmaradhat, így a 20 napos mozgóátlagot gyorsan elérheti, mely támaszként funkcionálva fordíthatja ismét ideiglenes gyengülésnek a dollárt.

Viszont ha messzebbről nézzük, akkor a hosszú távú gyengülő trend tört és a mozgóátlagok is bekerültek az árfolyam fölé, így lassan kialakulhat egy erősödő csatorna, mely az 1.30-as szintek alá is beviheti majd a jegyzést. 

Tőzsdeklub - Gáspár Gábor


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.