2011. október 17. 15:04

Komoly ellenálláshoz érkezett a dollár jegyzése az euróval szemben. EURUSD-elemzés


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EUR/USD napi:

A két hetes 850 pipes száguldást követően komoly ellenállásokhoz érkezett az 1.39-es szinteknél.
A korábbi lokális csúcs és bázis alj, 50 napos mozgóátlag és a Bollinger-szalag széle már erősnek bizonyult és hétfőn erősödés felé vette az irányt.

A volatilitás megmaradhat, így a 20 napos mozgóátlagot gyorsan elérheti, mely támaszként funkcionálva fordíthatja ismét ideiglenes gyengülésnek a dollárt.

Viszont ha messzebbről nézzük, akkor a hosszú távú gyengülő trend tört és a mozgóátlagok is bekerültek az árfolyam fölé, így lassan kialakulhat egy erősödő csatorna, mely az 1.30-as szintek alá is beviheti majd a jegyzést.



 

Tőzsdeklub - Gáspár Gábor


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!