2011. november 29. 07:04

A múlt heti leminősítés ismét betett a forintnak, így az egy héttel korábbi erősödést gyorsan ledolgozta. CHFHUF és EURHUF technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EUR/HUF napi:

A leminősítés hatására az euró-forint kereszt a korábbi csúcsokig gyengült, de a hír hatására sem volt képes új csúcsra menni.
Kis szerencsével stabilizálódhat az árfolyam a 300-317ft-os szintek között.

 


CHF/HUF napi:

Az új lokális csúcs után erősödésbe csapott át a forint a frankkal szemben. Amennyiben a  250-252ft-os ellenállás továbbra is kitart, akkor rövidesen a 240-245ft-os szinteket támadhatja az árfolyam.Tőzsdeklub - Gáspár Gábor


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkoz

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.