1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A vártnál lényegesen jobb eredményt közölt hétfőn a Citigroup: az amerikai óriásbank a várt 82 centes részvényenkénti profit helyett 1,23 dolláros nyereséget könyvelt el a harmadik negyedévben.

3,8 milliárd dollár, részvényenként 1,23 dollár volt a Citigroup profitja a harmadik negyedévben - közölte a bank hétfőn a tőzsdenyitás előtt. Egy évvel korábban 2,2 milliárd dolláros, részvényenként 73 centes profitot jelentett az amerikai bank. A társaság bevételei 20,83 milliárd dollárra nőttek az egy évvel ezelőtti 20,74 milliárdról. Az elemzők előzetesen 19,27 milliárdos árbevételt és részvényenként 82 centes eredményt vártak.

A számok közlése után a nyitás előtti kereskedésben 2 százalékkal lódultak meg a Citi-papírok.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!