TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az elemzői várakozásokat felülmúlva, mintegy tíz százalékkal nőtt a világ vezető gyógyszergyártója, a Pfizer nyeresége az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

Az adózott eredmény 2,22 milliárd dollár, egy részvényre 28 cent lett, az egy évvel korábbi 2,03 milliárd dollár és 25 cent után.

A negyedéves bevétel 0,5 százalékkal, 16,5 milliárd dollárra csökkentek, 16,63 milliárd dolláros elemzői várakozással szemben. Az Egyesült Államokban 3 százalékos volt a visszaesés, míg az árfolyamhatásokat kizárva a cég nemzetközi bevételei 1 százalékkal emelkedtek.

A receptköteles gyógyszerek piacán értékesítésének csökkenéséről számolt be a Pfizer,  ebben a szegmensben 2 százalékkal, 14,2 milliárd dollárra estek a bevételek. Ebben kulcsszerepe volt a Pfizer vezető szere, a Lipitor koleszterincsökkentő eladásai 13 százalékos csökkenésének.

A Pfizer egyúttal megerősítette idei egész éves előrejelzését: azzal számol, hogy részvényarányos eredménye 2,16-2,26 dollár lesz.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.