<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Kedvező eredményeket publikált az üdítőgyártó óriás, melynek vezetője cáfolta azokat a híreket, hogy kannabisz alapú termékeket fognak gyártani.

A Coca-Cola tegnap közzétette harmadik negyedéves jelentését, mely minden soron meghaladta az elemzői várakozásokat. 44 centre emelkedett az egy részvényre jutó nyereség a tavalyi 33 centről, írta hírlevelében az Equilor. Ha egyszeri tételektől megtisztítjuk az eredményt, 58 centet kapunk, mely 3 centtel felülmúlta a konszenzust. Bevétel soron 8,25 milliárd dollárt ért el a társaság, mely csekéllyel haladta meg a 8,19 milliárdos várakozást. A felülteljesítés oka az értékesített volumen 2 százalékos növekedése, az 1,7 százalékos várakozással szemben. A vállalat megerősítette a korábbi eredményvárakozását a 2018-as évre.

A Coca Cola CEO-ja cáfolta azt az állítást, hogy a vállalat be akarna lépni a kannabisz piacra. A vezető az elemzők azon kérdésére reagált, miszerint múlt hónapban felmerült az hír, miszerint az üdítő gyártó vizsgálja a nem pszicho aktív CBD piacot, ahova már több italgyártó is betette a lábát. A Corona sör gyártó Constallation Brands például a Canopy Growth vállalatban vásárolt részesedést. A Coca Cola semmi hasonló lépést nem tervez belátható időn belül.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.