TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Rossz hírt kapott a magyar vállalat az USA-ból, amit a piac szerda reggel gyorsan be is árazott.

Negatív hírt kapott a Richter, mivel az amerikai gyógyszerfelügyelet kisebb meglepetésre elutasította az Esmya amerikai törzskönyveztetési kérelmét, írta az Equilor. A Richter amerikai partnerének, az Allergannak küldött levelében az FDA a készítménnyel kapcsolatos, európai biztonsági kockázatokat emelte ki, mint fő indok. Az FDA a jelenlegi formájában nem tudja engedélyezni a készítményt és további információt kér.

Az Allergan közleménye alapján a következő lépéshez szükséges a felügyelettel való egyeztetés. Az Allergan már májusban bejelentette, hogy megszabadulna a nőgyógyászati portfóliójától, de a vevők kivártak az Esmya-val kapcsolatos döntésig, hiszen az nagymértékben meghatározza a portfólió vételárát. Az Equilor elemzői szerint az Esmya amerikai bevezetése közel 8-900 forintos felértékelődési potenciált jelentene a Richter részvényében, melyből az FDA tegnap éjjeli döntéséig már 3-400 forint beárazódhatott.

A szerdai kereskedésben a gyógyszergyártó papírjaiból ez a plusz gyorsan kiárazódott, amit jelzett a közel 6 százalékos zuhanása. A keddi 5490 forintos záró árral szemben a kereskedés első negyed órájában 5150 forint körül mozgott a papír kurzusa.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.