1p

Szerdán 400 forint alá került az euró jegyzése - csütörtökön a korai órákban egyelőre nem látszik, hogy gyors visszapattanástól kellene tartanunk.

A szerda esti jegyzésekhez képest vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök kora reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Az euró árfolyama reggel fél hétkor 396,50 forintra emelkedett a szerdai esti 395,99 forintról, de 7 óra után már újra a 396-os szint felé tartott az árfolyam.

Az EUR/HUF alakulása szerda este és csütörtök reggel között. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Az EUR/HUF alakulása szerda este és csütörtök reggel között. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

A svájci frankkal szemben erősödött a forint: a jegyzés a tegnap esti 402,30 forintról 401,5 forint közelébe csökkent, a dollárral szemben viszont gyengült kicsit a magyar deviza: a jegyzés 372,98 forintról 374 forint közelébe emelkedett - innen viszont újra 373 irányába kezdett csökkenni az árfolyam reggel negyed 8 tájban.

Friss árfolyamokat a Privátbankár.hu Árfolyamkeresőjében talál >>

Az euró jegyzése közben az esti 1,0615 dollárról 1,0606 dollárra süllyedt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!