1p

Erősödik a kockázatvállalási kedv, így a forint is erősebb lett csütörtök reggelre - Amerikából kapott támogatást a magyar deviza.

A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama reggel hétkor 389,87 forintra csökkent a szerdai esti 390,03 forintról. A svájci frank jegyzése 390,46 forintról 390,07 forintra gyengült, a dolláré pedig 357,41 forintról 353,76 forintra süllyedt az MTI összefoglalója szerint.

Az EUR/HUF alakulása szerdán és csütörtök reggel. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Az EUR/HUF alakulása szerdán és csütörtök reggel. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

Az euró jegyzése az esti 1,0913 dollárról 1,1020 dollárra erősödött.

Friss árfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőjében talál >>

A piacokon egyébként erősödött a kockázatvállalási kedv magyar idő szerint szerda este, miután a Fed kamatemelését követően a vártnál lazább monetáris pályát vázolt fel a Fed elnöke, és erősödött a remény a "puha földetérésre", magyarán arra, hogy az inflációs folyamatokat anélkül sikerülhet megfékezni, hogy az amerikai gazdaság mély recesszióba csúszna. Részletek a Privátbankár.hu reggeli hírében olvashatóak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!