1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szinte nem változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest szerda reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Alig változott a forint árfolyama. Az eurót reggel hét óra után 395,73 forinton jegyezték, szemben az előző este hat órai 395,65 forinttal. A dollár jegyzése 365,36 forinton áll 365,42 forint után, a svájci franké pedig 404,32 forinton 404,37 forint után.

Jó, ha nyomon követjük az euró értékváltozását.
Jó, ha nyomon követjük az euró értékváltozását.
Fotó: Depositphotos

A forint a márciusi kezdéshez képest szerda reggeli jegyzésén 0,8 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,5 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,5 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta a forint 3,2 százalékkal gyengült az euró és 5,2 százalékkal gyengült a dollár ellenében, míg 2,0 százalékkal erősödött a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokat a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán talál. >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!