1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Alig változott péntek reggelre a forint árfolyama a csütörtöki meglepetés-erősödés után.

Kevéssé változott, vegyesen alakult a forint árfolyama péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben — jelentette az MTI.

Szemtől szemben is jó a forint
Szemtől szemben is jó a forint
Fotó: Depositphotos

Az euró jegyzése reggel fél hétkor 393,02 forinton állt az előző este hat órai 392,90 forint után. A dollárt 363,21 forinton jegyzik 363,52 forint után, a svájci frank jegyzése 404,20 forintra emelkedett 403,82-ről.
Péntek reggeli jegyzésén a forint 0,5 százalékkal áll erősebben a hétfői kezdésnél az euróval, valamint 1,4 százalékkal erősebben a dollárral és a svájci frankkal szemben.

Korábban a forint csütörtökön, némileg váratlanul erősödött. Nem is az erősödés ténye, hanem annak mértéke volt érdekes. A csütörtök reggeli órákban még majdnem 395 forintba került egy euró, aznap délutánra viszont előbb 393-ig, majd az alá süllyedt a keresztárfolyam.

További árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!