1p

Összeomlik a magyar egészségügy?
Mennyi pénz hiányzik a rendszerből?
Mitől lesznek rövidebb várólisták?
Csak a magánegészségügyre számíthatunk?
Online Klasszis Klub élőben Rékassy Balázzsal

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a szakértőtől!

2024. szeptember 18. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A forint egyre erősebb lett a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon kedden.

Erősödött kedden a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon — számol be róla az MTI.

Az eurót délután hat órakor 393,29 forinton jegyezték a kora reggeli 394,16 forint után, a dollár jegyzése 359,05 forintra csökkent 360,35 forintról, a svájci frank jegyzése 414,93 forintra mérséklődött 415,46 forintról.
Kedd délutáni jegyzésén a forint gyengébben áll az év eleji kezdésnél, 2,6 százalékkal az euró, 3,4 százalékkal a dollár és 0,5 százalékkal a svájci frank ellenében.

Az euró gazdái enenk nem örühetnek
Az euró gazdái enenk nem örühetnek
Fotó: Depositphotos

Ha más árfolyamokra is kíváncsi, akkor kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!