1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A világ leggazdagabb tőzsdei befektetőjének, Warren Buffettnek a vállalata, a Berkshire Hathaway komoly veszteséggel zárta az első negyedévet.

A Berkshire Hathaway negyedéves eredménye 1,14 milliárd veszteséget mutatott az egy évvel korábbi 4,06 milliárd nyereséggel szemben, az egy részvényre jutó eredménye pedig -692 dollár a 2017 év eleji 2469 dollárral szemben, a vállalat szombat reggel adta közzé riportját, írta hírlevelében az Equilor.

A veszteség oka az alacsonyabb biztosítási díjak és a nem realizált befektetési veszteségek elszámolásának változása volt. Buffett felhívta befektetői figyelmét, hogy a Berkshire eredményei volatilisebbek lehetnek 2018-től kezdődően, mivel az új számviteli szabályozás miatt minden nem realizált nyereség és veszteség is megjelenik majd a nettó eredményben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!