1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Csütörtökön látványosan erősödött a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, majd péntek reggel minimális korrekciót láthattunk.

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest péntek reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben. Az euró jegyzése 387,76 forintra ment fel péntek reggel hét órára az előző esti 386,10 forintról, ami a forint 0,4 százalékos gyengülésének felel meg. A dollárt 361,56 forinton jegyzik 359,09 forint után 0,7 százalékos forintgyengüléssel, a svájci frank jegyzése pedig 391,72 forintra emelkedett 390,35 forintról, 0,3 százalékkal gyengébb forintárfolyammal.

Friss árfolyamokat a Privátbankár.hu Árfolyamkeresőjében talál >>

Péntek reggeli jegyzésén a forint a hét eleji árfolyamán áll az euróval szemben, 0,6 százalékkal gyengébben a dollár és 0,9 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében. Február eleje óta a forint 0,9 százalékot erősödött az euró és 0,3 százalékot a svájci frank ellenében, 0,4 százalékkal áll gyengébben viszont a dollár ellenében. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!