TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Kezdő vagy tapasztalt kereskedő vagy, aki új kereskedési módszert keres? Fedezd fel a DAX skalpolást, egy gyors kereskedési technikát egy benchmark részvényindexen.

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi is a DAX 30 és mi a skalpolás, és még azt is, hogy miként lehet skalpolni a DAX 30-at egy jó DAX-os skalpolási módszerrel.

Mi a DAX 30?

A DAX, a német Deutscher AktienIndex,azaz  német tőzsdeindex Mi a DAX 30?

A német Deutscher AktienIndex cég DAX-ja a benchmark német tőzsdeindex benchmarkja. Összegyűjti a frankfurti tőzsdén jegyzett 30 legnagyobb tőzsdei társaságát, innen kapta a DAX 30 nevet.

Mi a skalp?

A skalpolás egy nagyon gyors kereskedési stílus, amely magában foglalja a pozíciók nyitását és zárását nagyon rövid ideig, másodpercektől percekig.

Ez talán a leggyorsabb kereskedési stílus, éppen ezért fokozott figyelmet követel meg. A skalper kis nyereségre törekszik, de nagy mennyiségben.

Sok kicsi nyereség jó stratégia alkalmazásával valóban gyorsan nagy hasznot is hozhat.

Miért érdemes skalpolni a DAX 30-at?

A DAX 30 skalpolás vagy DAX CFD skalpolás nagyon népszerű a tőzsdén rejlő magas volatilitás miatt.

A volatilitás valóban nagyszerű lehetőség arra, hogy kis pozíciókat nyiss meg egy kereskedés során, és az árfolyam nagyon gyorsan mozogjon. A DAX 30 ezért érdekes index a skalpolás szempontjából.

A DAX 30 skalper általában a nagy volatilitású és lendületes időszakokat részesíti előnyben. A DAX skalper ezért inkább a tőzsdei foglalkozások korai óráiban kereskedik, ahol a legnagyobb volumen jelenik meg.

Melyik stratégia a DAX 30 skalpolása?

A DAX skalpolásához itt van egy hatékony DAX 30 skalpolási stratégia. Ez a stratégia egyetlen mutató használatán alapul: az egyszerű mozgóátlag (MMS). Ezt a DAX skalpolási indikátort 3-szor helyezik a kereskedési grafikonra, mindegyikhez különböző időtartamokkal.

Ennek a három egyszerű mozgóátlagnak a paraméterei a következők: 7, 20 és 200. A DAX skalpolási technika kiválasztott időegysége 5 perc.

Itt található a DAX 30 skalpolási stratégiánk részletesen:

1) Az egyszerű mozgóátlag 200 jelzi a trendet:

a) Ha az árfolyam a 200 MMS alatt van, akkor a DAX 30 trendje csökkenő,

b) Ha az árfolyam meghaladja a 200 MMS-t, akkor a DAX 30 trendje növekvő.

2) Az MMS 7-nek és 20-nak meg kell felelnie az MMS 200 által megadott trendnek:

a) Ha az MMS 200 csökkenő tendenciát jelez, akkor az MMS 7-nek az MMS 20 alatt kell lennie ahhoz, hogy pozíciót nyiss, vagy várj a megerősítő jelre.

b) Ha az MMS 200 növekvő tendenciát jelez, akkor az MMS 7-nek az MMS 20 felett kell lennie ahhoz,hogy pozíciót nyiss, vagy várj a megerősítő jelre.

3) Az MMS 3 lehetőséget ad a pozíció nyitására:

a) Az MMS 7 és 20 kereszteződésében,

b) Az MMS 7 és 20 keresztezése és az MMS elutasítása után

c) Vagy ha az MMS 200 megtört.

DAX 30 skalpolás összegzés

Elcsábított a DAX 30 skalpolás? A DAX skalpolási stratégiánk kockázatmentesség nélküli teszteléséhez ne habozz gyakorolni egy demo kereskedési számlán, amelyen valós piaci körülmények között, de fiktív tőkével kereskedhetsz.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.