1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A szerda nap közbeni váratlan gyengülés után este Amerikából érkezett meg a támogatás - csütörtök reggel egy fokkal jobban állunk.

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama fél hétkor 381,43 forintra csökkent a szerda esti 383,62 forintról. Szerdán nap közben 385 forint közelében is járt az euró jegyzése, ehhez képest még szembetűnőbb az erősödés:

A háttérben a Fed magyar idő szerint szerda esti kamatdöntő ülése illetve az azt követő sajtótájékoztató áll - ez ugyanis a dollár gyengülését hozta, és kissé erősítette a kockázatvállalásai hajlandóságot, így a feltörekvő devizákat is. Részletek >>

A svájci frank jegyzése 401,51 forintról 399,90 forintra gyengült, a dolláré pedig 346,34 forintról 343,41 forintra süllyedt.

További friss árfolyamok a Privátbankár Árfolyamkeresőben >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!