2020. március 31. 14:38
mfor.hu

Megint elérte, sőt ezúttal kissé jobban túllépte a 360 forintos szintet az euró/forint árfolyam, mint legutóbb.

Ma elérte a 360,40 forintot az euró árfolyama az Investing.com adatai szerint, a Saxo Bank rendszere 360,20-at mutat. Az eddigi rekord március 19-én 360,10 forint lehetett. Így tehát, ha csak kegy-két fillérrel is, alighanem új forintrekordot jegyezhetünk. A dollár 329,0 forintot ér.

Tegnap is gyengült a forint, este 359,30 körül, ma délelőtt kicsivel 359 alatt volt az euró. A lengyel zloty és a cseh korona tegnap szintén gyengült, és ma is, de kevésbé, mint a forint. A román lej alig változott.

Grafikon: Az euró/forint (pirossal), a lengyel zloty (kék), a cseh korona (zöld) és a román lej (narancs). (Tradingview.com) Grafikon: Az euró/forint (pirossal), a lengyel zloty (kék), a cseh korona (zöld) és a román lej (narancs). (Tradingview.com)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.