TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Megint elérte, sőt ezúttal kissé jobban túllépte a 360 forintos szintet az euró/forint árfolyam, mint legutóbb.

Ma elérte a 360,40 forintot az euró árfolyama az Investing.com adatai szerint, a Saxo Bank rendszere 360,20-at mutat. Az eddigi rekord március 19-én 360,10 forint lehetett. Így tehát, ha csak kegy-két fillérrel is, alighanem új forintrekordot jegyezhetünk. A dollár 329,0 forintot ér.

Tegnap is gyengült a forint, este 359,30 körül, ma délelőtt kicsivel 359 alatt volt az euró. A lengyel zloty és a cseh korona tegnap szintén gyengült, és ma is, de kevésbé, mint a forint. A román lej alig változott.

Grafikon: Az euró/forint (pirossal), a lengyel zloty (kék), a cseh korona (zöld) és a román lej (narancs). (Tradingview.com) Grafikon: Az euró/forint (pirossal), a lengyel zloty (kék), a cseh korona (zöld) és a román lej (narancs). (Tradingview.com)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.