2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A kínai elnök látogatását egyelőre nem ünnepli erősödéssel a forint.

Kissé gyengült a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót csütörtök reggel fél nyolckor 388,77 forinton jegyezték az előző esti 388,58 forintos jegyzés után.

A Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján látszik, hogy az éjjel egy kissebb gyengülési hullámmal is meg kellett birkóznia a forintnak:

Az EUR/HUF alakulása szerda este és csütörtök reggel között. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Az EUR/HUF alakulása szerda este és csütörtök reggel között. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

Az MTI összefoglalója szerint a dollár jegyzése 361,68 forintra ment fel 361,36-ról, a svájci franké pedig alig mozdult, 398,18 forinton állt csütörtök reggel az előző esti 398,17 forint után.

A forint a hét eleje óta kissé erősödött, 0,2 százalékkal az euróval és 0,3 százalékkal a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében pedig gyakorlatilag a hétfői kezdésnél jár. A májusi kezdés óta a forint az euróval szemben 0,6 százalékkal, a dollárral szemben 1,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,2 százalékkal erősödött.

Az év eleji kezdésnél a forint 1,4 százalékkal áll gyengébben az euróval, 4,1 százalékkal gyengébben a dollárral és 3,5 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

A legfrissebb devizaárfolyamokat továbbra is megtalálja a Privátbankár Árfolyamkeresőben >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!