1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Az euróval, dollárral szemben gyengült a forint, a svájci frank viszont olcsóbb lett kedden.

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest az MTI összeállítása szerint. Az euró árfolyama a reggel hétkor jegyzett 387,08 forintról 387,16 forintra emelkedett 18 órakor, napközben 386,44 forint és 388,13 forint között mozgott. Ahogy a Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján látszik, délelőtt 9 óra táján volt a legerősebb a forint kedden, akkor volt a legolcsóbb az euró.

A frank jegyzése viszont a reggeli 410,37 forintról 407,52 forintra esett. Az alábbi grafikonon látszik, hogy míg az euró kedden valamivel drágább lett, a svájci frankhoz több mint 0,7 százalékkal olcsóbban juthattunk hozzá, mint hétfőn:

Kékkel az EUR/HUF, narancssárgával a CHF/HUF alakulása kedden délelőtt. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Kékkel az EUR/HUF, narancssárgával a CHF/HUF alakulása kedden délelőtt. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

A dollár árfolyama 359,54 forintról 361,18 forintra emelkedett. 

Az euró jegyzése a reggeli 1,0770 dollárról 1,0720 dollárra süllyedt.

Friss, valósidejű devizaárfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!