1p

Csütörtök reggel a szerda estinél is jobban áll a forint, a szerda reggelinél pedig már majdnem két forinttal olcsóbb az euró.

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon az MTI összefoglalója szerint.

Az euró árfolyama hét órakor 377,83 forintra csökkent a szerda kora esti 378,20 forintról. Ahogy a Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján is látszik, péntek reggel még 379 forint fölött járt:

Az EUR/HUF alakulása szerda reggel óta. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Az EUR/HUF alakulása szerda reggel óta. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

A svájci frank jegyzése 405,27 forintról 404,94 forintra csökkent, a dolláré pedig 345,08 forintról 344,19 forintra süllyedt. Az euró jegyzése a kora esti 1,0929 dollárról 1,0980 dollárra erősödött.

További friss árfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál >>

A Privátbankár.hu korábbi összefoglalójából az is kiderül, hogy van, aki már 375 forint környékére várja az euró jegyzését.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!