1p

Gyengült kissé a forint péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót péntek reggel hét órakor 389,95 forinton jegyezték az előző esti 389,63 forint után. A dollár 358,09 forinton áll 358,08 forint után, a svájci frank jegyzése pedig 402,25 forintra emelkedett 401,46-ról.

A hét eleji jegyzéshez képest a forint vegyesen áll a különböző devizákkal szemben: 0,1 százalékkal gyengébb az euró, 0,3 százalékkal erősebb a dollár és 1,2 százalékkal gyengébb a svájci frank ellenében.

Az év eleji kezdésnél a forint 1,7 százalékkal áll gyengébben az euróval, 3,1 százalékkal gyengébben a dollárral és 2,5 százalékkal áll erősebben a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokért kattintson az ugyancsak a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!