1p

Az éjjel egy rövid időre egy forinttal megugrott az euró jegyzése, de aztán minden a helyére került - legalábbis a mostani helyére.

Az eurót 383,74 forinton jegyezték reggel hét óra után, 0,02 százalékkal magasabban az előző esti 383,67 forintnál - írja az MTI összefoglalója. A Privátbankár Árfolyamkereső grafikonján látszik, hogy hajnalban szűk egy órán keresztül 384 fölött is járt az euró jegyzése.

A dollár jegyzése 0,53 százalékkal emelkedett 355,30 forintra 353,44 forintról, a svájci franké viszont 0,15 százalékkal csökkent 411,26 forintra 411,88-ról.

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 0,1 százalékkal áll gyengébben az év eleji kezdésnél az euróval, 2,3 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,3 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!