1p

A forint azonban nem hasra esett, hanem a gyengülésből erősödésbe váltott. Frissítés: csak sikerült hasra esni.

8:47

A lökésből mégis hasraesés lett: háromnegyed kilencre az euró jegyzése megközelítette a 397 forintot, ami már egyértelmű gyengülés szerdához képest. 

Az euró árfolyama szerda estétől csütörtök reggelig. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Az euró árfolyama szerda estétől csütörtök reggelig. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

8:10

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon, de a helyzet 8 óra előtt pár perccel teljesen megfordult.

Hét órakor az euró árfolyama 396,44 forintra emelkedett a szerda kora esti 396,21 forintról az MTI kora reggeli összefoglalója szerint. Nem sokkal később azonban a Privátbankár Árfolyamkeresőjére pillantva azt láthattuk, hogy javult a forint helyzete: az euró jegyzése reggel 8 tájban 396,20 alá került. Ez pedig már az esti szintek alatt van.

Kapott egy lökést reggel a forint - így alakult az EUR/HUF. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső
Kapott egy lökést reggel a forint - így alakult az EUR/HUF. Forrás: Privátbankár Árfolyamkereső

A svájci frank jegyzése 417,14 forintról 417,50 forintra emelkedett, a dollár pedig 368,65 forintról 368,99 forintra drágult. Az euró a kora esti 1,0749 dollárról 1,0743 dollárra gyengült.

Friss devizaárfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!