1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A német pénzügyi óriás azt jelezte, hogy bevételei elmaradhatnak a korábban várt szinttől.

A komoly problémákkal küzdő német bankról az utóbbi időben szinte csak negatív hírek láttak napvilágot. Május végén azt közölték, hogy átszervezik a pénzintézetet, melynek keretében radikális létszámleépítésről döntött a Deutsche Bank. Legalább 7 ezer fővel csökkentik a dolgozói állományt, melyet 90 ezer fő alá kívánnak leszorítani.

Néhány nappal később az FDIC (amerikai betétbiztosító) felvette a problémás bankok listájára a Deutsche amerikai leányvállalatát. Ezen a listán olyan bankok szerepelnek, akiknél fokozott kockázatok vannak, és csőd sem kizárt.

Szerdán pedig azt közölte a Deutsche Bank, hogy visszaeső negyedéves bevételre számítanak. A bank pénzügyi igazgatója tegnap arról beszélt, hogy a bank bevétele ismételten csökkenhet a júniussal záródó negyedévben, míg a versenytársak leginkább stagnáló eredményeket érhetnek el a bevételi soron, számolt be hírlevelében az Equilor. A Bloomberg szerint ez a hír kevésbé lepheti meg a befektetőket, hiszen a bank még áprilisban jelezte, hogy az összes főbb működési területükön csökkenő bevételre számítanak idén.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!