2p

Erősödött kissé a forint csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.

Az MTI összefoglalója szerint az eurót 398,16 forinton jegyezték reggel hét órakor a 12 órával korábbi 398,17 forint után, a dollár jegyzése 369,89 forintra csökkent 370,90 forintról, a svájci franké pedig 397,12-re 398,85 forintról.

A forint így 0,3 százalékkal áll erősebben a dollárnál és 0,4 százalékkal erősebben a svájci franknál, mint az előző este, az euróval szemben pedig az árfolyama nem változott érdemben.

A hét eleje óta a forint összességében 1 százalékkal gyengült az euróval szemben, de 0,1 százalékkal áll erősebben a dollárral és 0,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta pedig a forint 0,4 százalékot erősödött az euró, 1,0 százalékot a dollár és 1,7 százalékot a svájci frank ellenében.

Friss árfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál >>

A szerdai kormányülésen hozott döntésekről egyébként csütörtökön délelőtt 10-től Kormányinfó keretében fog beszámolni a kancelláriaminiszter és a kormányszóvivő - itt is elhangozhatnak a forint árfolyamát befolyásoló hírek. A Kormányinfóról az Mfor.hu élőben tudósít.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!