1p

Minden főbb devizával szemben jobban áll a forint reggel, mint tegnap este - sőt, az éjjel egy pillanatra 388 alá is benézett az euróárfolyam az éjjel.

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon az MTI összefoglalója szerint.

Az euró árfolyama fél hétkor 388,16 forintra csökkent a szerda kora esti 388,29 forintról. Ahogy a Privátbankár Árfolyamkereső alábbi grafikonján is látszik, késő este még valamelyest gyengült a forint az euróval szemben, mielőtt lassú erősödő pályára lépett - magyar idő szerint este 11 tájban pedig egy rövid, de határozott elmozdulást is láthattunk a 388-as szint alá

A svájci frank jegyzése 413,07 forintról 412,41 forintra csökkent, a dolláré pedig 360,61 forintról 360 forintra süllyedt.

Az euró jegyzése a kora esti 1,0764 dollárról 1,0783 dollárra erősödött.

A legfrissebb devizaárfolyamokat itt követheti >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!