2019. február 1. 08:25
mfor.hu

Robert Ziegler váltja a mai nappal lemondott Lajkó Ferencet a Budapesti Értéktőzsdén szereplő Waberer’s International Nyrt. vezérigazgatói posztján.

Robert Ziegler a DHL Freight részlegétől érkezik a vállalathoz, ahol operatív igazgatóként dolgozott 2015-től, majd az Egyesült Királyság és Benelux régiók felelős vezérigazgatójaként tette nyereségessé az addig veszteségesen működő brit egységet – olvasható a Waberer’s közleményében.

A DHL-től érkezik a vérfrissítés A DHL-től érkezik a vérfrissítés

A DHL-t megelőzően Robert Ziegler 17 éven keresztül menedzsment tanácsadóként dolgozott az AT Kearney-nél. Ezalatt számos szállítmányozási és logisztikai projektben vett részt, és az AT Kearney szállítmányozás és infrastruktúra iparágakkal foglalkozó részlegének vezetője lett, valamint ő alapította meg az AT Kearney közel-keleti irodáját Dubaiban, ahol 5 évet töltött. 

Robert Ziegler célja, hogy biztosítsa a cég nyereséges növekedését, valamint értékteremtését a Waberer's ügyfelei és részvényesei számára. Távozását a vezérigazgatói posztot 2016 augusztusától betöltött Lajkó Ferenc azzal indokolta, hogy új kihívásokat keres. A zökkenőmentes vezetőváltás érdekében azonban még fél évig a vállalat rendelkezésére áll.

Cetelem MKB Cib Tov·bbi aj·nlatok