1p

Régen volt ilyen gyenge a forint.

Az eurót délután hat óra előtt 393,39 forinton jegyezték a kora reggeli 390,89 forintos állás után - számolt be az MTI. A dollár jegyzése 366,08 forintra emelkedett 363,45 forintról, a svájci franké pedig 408,02-re 404,78 forintról. 

A hetet gyengébben kezdte a forint az egy héttel korábbi kezdésnél: 0,4 százalékkal az euró, 1,2 százalékkal a dollár és 1,8 százalékkal a svájci frank ellenében. 

Az év eleje óta a forint gyengült az euróval és a dollárral szemben, de erősebben áll a svájci frank ellenében. Az euróval szemben 2,6 százalékkal, a dollárral szemben 5,4 százalékkal gyengült a forint, a svájci frankkal szemben pedig 1,1 százalékkal áll erősebben.

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!