1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Lélegeztetőgépeket és fecskendős infúziós pumpákat adnak Kárpátaljának.

A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a kormány az állam tulajdonában álló lélegeztetőgépek és fecskendős infúziós pumpák „tulajdonjogának ingyenes átruházásáról dönt a  Kárpátaljai Megyei Állami Közigazgatási Hivatal Egészségügyi Főosztályának Speciális Egészségügyi Ellátását Biztosító Bázisa Non-profit Vállalat számára, az egészségügyi segítségnyújtás érdekében.”

Egyúttal felhívja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, hogy az átadás céljából „vegye fel a  kapcsolatot a  kijelölt átvevővel, működjön együtt a  belügyminiszterrel, és gondoskodjon a  szállítás lebonyolításáról”.

A határozat mellékletéből az is kiderül, hogy az adomány öt darab lélegeztetőgépet és hét darab fecskendős infúziós pumpát tartalmaz.     

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!