1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A helyiek nem akarják elhinni, hogy egy vármegyei jogú városban előfordulhat az, hogy nem lesz hol szülniük a kismamáknak.

Bezárhat a szekszárdi szülészet, annyira kevés az orvos - tudta meg az ATV Híradó. Az atv.hu cikke szerint most is csak két állandó nyugdíjas orvos látja el az osztály betegeit, illetve más megyékből járnak át ügyelni az orvosok túlóraként. A lap idézi Magyar Péter egyik fórumán elhangzottakat: a Tisza Párt alelnöke beszélt arról, hogy a mohácsi után most a szekszárdi szülészet bezárására kerülhet sor. 

Lehet, hogy még inkább időben el kell indulnia annak, aki kórházban szeretne szülni.
Lehet, hogy még inkább időben el kell indulnia annak, aki kórházban szeretne szülni.
Fotó: Depositphotos

Az ATV Híradó riportjából kiderül: a helyiek már tudják, de nem akarják elhinni, hogy 2024-ben egy családbarát kormány alatt egy vármegyei jogú városban előfordulhat az, hogy nem lesz hol szülniük a kismamáknak. A műsorban arról is beszámoltak, hogy a súlyos orvoshiány ellenére a kormánypárt azt is kilátásba helyezte, hogy új szülészeti szárnyat építenek hamarosan a városban pályázati pénzből. A kórház nem válaszolt a műsor megkeresésére, ahogy a térség fideszes országgyűlési képviselői sem.

Nemrég arról számoltunk be: leállt a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás Keszthelyen is:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!