2p

A Váci úton lesz, közel az Árpád hídhoz.

Nem tartotta bizonytalanságban az érdeklődőket az MBH Bank Nyrt.: a Budapesti Értéktőzsdén bejelentette, hogy a társaság 100 százalékos leányvállalata, az MBH DOMO Kft. 2023. június 28-án nagyértékű, ingatlanfejlesztési célú adásvételi szerződést írt alá az MBH Bank Csoport új központi irodaházainak megvalósítása céljából az AGORA Sky Kft.-vel. Így hamarosan elkezdődhet a székház kivitelezése. A több toronyból álló épületegyüttes a tervek szerint 2026 elejére épülhet fel a bank igényeire szabva. 

"Tekintettel arra, hogy az adásvételi szerződés feltételei teljesültek, 2023. október 26-án bekövetkezett az adásvételi szerződés szerinti tranzakció zárása. Ez azt jelenti, hogy a kft. megszerezte a Budapest Főváros Kormányhivatala által a Budapest, belterület 25801/6 helyrajzi szám alatt nyilvántartott, kivett beépítetlen terület megnevezésű, 12.935 négyzetméter területű, természetben a 1138 Budapest, Róbert Károly körút 23. szám alatt található ingatlan 1/1 arányú tulajdonjogát. Ezen kívül a kft. vált az ingatlanhoz kapcsolódó meghatározott engedélyek és jogok jogosultjává." - közölte a bank. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!