1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

Egyelőre ismeretlen vevő szerezte meg a Külső Váci út 119-es szám alatt található volt Petőfi Sándor laktanyát Újpesten 2,2 milliárd forintért - derül ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) oldaláról. Licitálni április 11. és április 15. között lehetett, egy ajánlat érkezett, ami nyert is. Más érdeklődő nem volt, így nem lehetett különösebben kérdéses a nyertes kiléte.

Szép nagy területről van szó: 63 333 négyzetméter, az ingatlan korábban honvédségi laktanyaként működött, melynek használatával a honvédség az 1990-es évek legvégén, a 2000-es évek legelején hagyott fel. A rajta található házak állapota röviden: bontantó.

Az Újpest Média még 2022-ben írt arról, hogy a Petőfi laktanya területének értékesítéséről határoztak a városatyák az újpesti képviselő-testület október 27-ei ülésén. Már akkor lehetett olvasni befektetőkről, akik 384 lakásos ingatlanfejlesztésre készültek a területen.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!