2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Főleg ipari ingatlanok fejlesztői és üzemeltetői lesznek főszerepben.

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések bemutatására fókuszál Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en Cannes-ban március 12-15. között. 

A MIPIM központi programjában a Magyarország-stand díszvendégét, Habsburg Györgyöt, Magyarország párizsi nagykövetét kérték fel a nyitóelőadás megtartására „Növekedés a kelet-közép-európai régióban: trendek, lehetőségek és innovációk" címmel. 

Idén a kiállítás fókuszában a zéró kibocsátás, a fenntarthatóság, a karbonsemlegesség áll, amelyre a magyar standon felvonultatott ipari, iroda és hotelfejlesztések jó példával szolgálnak. A magyar standot a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) közösen alakította ki. Az ipari ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztői – a HelloParks (a Futureal-csoport tagja), az Infogroup (az IGPark hálózat fejlesztője) és a WING Industrial –, valamint az egyik vezető iroda és lakófejlesztő, az ATENOR kiemelt fejlesztéseikkel vesznek részt a seregszemlén. Bemutatkozik Békéscsaba, Debrecen és Kaposvár is, mint vonzó vidéki befektetési helyszín. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!