1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Nyomozást indított a rendőrség a visegrádi Silvanus Hotelben történt tűzeset miatt – tudta meg a Világgazdaság. A hatóság tájékoztatása szerint egyelőre még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el egyelőre ismeretlen tettes ellen a visegrádi tűzesettel kapcsolatban – tudta meg a Világgazdaság. Hogy valóban történt-e bűncselekmény, majd csak később derülhet ki.

A Silvanus Hotel megrázó képeket közölt a pusztításról. Fotó: Silvanus Hotel
A Silvanus Hotel megrázó képeket közölt a pusztításról. Fotó: Silvanus Hotel

Szombat délelőtt tűz ütött ki a visegrádi vártól nem messze található, kiváló panorámával rendelkező Silvanus Hotelben.  A tüzet aznap kora délutánra sikerült megfékezni, személyi sérülés szerencsére nem történt és mind a 230, ott tartózkodó személy sikeresen kijutott az épületből. A szállás nélkül maradt vendégeket a helyi tornacsarnokba vitték, ahol ételt és takarókat kaptak. A tűz – amelyet a hotel igazgatója szerint valószínűleg elektromos probléma okozott – felemésztette az épület felső szintjeit, a szálló vezetése kiégett szobákról posztolt - írja a HVG.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!