2p

Ismét az Accor hálózat számára, az átadást 2025-re tervezik.

Reggeli cikkünkben részletesen írtunk arról, hogy milyen sok új szálloda épül a fővárosban és vidéken a következő két-három évben. Nem telt el pár óra és egy újabbat jelentettek be: a Wing és a Budapest Airport közösen fejleszt egy hotelt, ami a 2018-ben Ferihegyen átadott ibis Styles mellett lesz és a Tribe márkához tartozik az Accor Csoporton belül.

A Tribe hotel látványterve Ferihegyen. Fotó: Wing
A Tribe hotel látványterve Ferihegyen. Fotó: Wing
A közlemény szerint a Swietelsky Magyarország már a földmunkáknál tart, az új létesítményben 167 szobát alakít ki a fejlesztő és a kivitelezők. A hotel egyszerre szolgálja ki a turistákat és az üzleti utazókat, utóbbiaknak lesz egy 150 főt befogadni képes konferencia és tárgyaló rész, a hetedik emeleti teraszon egyszerre 60-an férnek el. 

Noah Steinberg, a Wing elnök-vezérigazgatója azt emelte ki, hogy ez lesz a Tribe hotelmárka második egysége Budapesten. Az első várhatóan még idén megnyílik az ugyancsak a Wing által fejlesztett Liberty komplexumban, ami egy kőhajításra van az FTC Üllői úti arénájától. 

Az ingatlanfejlesztő céggel ebben a projektben is együttműködő Budapest Airport Zrt. fejlesztési vezérigazgatója, René Droese annyit tett ehhez, hogy az új hotelberuházás jól illeszkedik a sok évre szóló repülőptérfejlesztési programjukhoz, beleértve a 3. terminált is. Az Airport City-re keresztelt programban további kereskedelmi ingatlanok is helyet kaptak. Az új szállodához közel tervezik felépíteni a többszintes parkolóházat és az intermodális közlekedési csomópontot.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!