2p

Műtét után felépülő kancelláriaminiszter, új kormányszóvivő, valamint két további miniszter is ott lesz a csütörtök délelőtti Kormányinfón, melyről lapunk is be fog számolni.

Már-már egy kistelepülési szalagátvágásra (ahol egymás sarkát tapossák a fontos politikusok) fog emlékeztetni a csütörtök késő délelőttre beharangozott Kormányinfó. A lapunknak küldött sajtómeghívó szerint ugyanis nemcsak a műtétjéből felépült Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, valamint a főpolgármester-jelöltsége miatt távozott Szentkirályi Alexandrát váltó új kormányszóvivő, Vitályos Eszter lesz jelen, hanem Varga Mihály pénzügyminiszter, illetve Nagy István, az agrártárca vezetője is tájékoztatást fog adni „Mit, miért tesz a kormány?” címmel.

Gulyás Gergely ott lesz, de Szentkirályi Alexandra már nem
Gulyás Gergely ott lesz, de Szentkirályi Alexandra már nem
Fotó: MTI / Bruzák Noémi

Már az is furcsa volt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem szerdán, hanem kedden tartott kormányülést, ahol a képek tanúsága szerint meglehetősen komor hangulatban ültek mellette a kabinet emberei.

Emellé jött az a hír is, hogy a Pénzügyminisztériumban óriási korrupciós botrány tört ki, ami a most pulpitushoz álló Varga Mihály miniszter közvetlen környezetét is érinti.

Lapunk a „túlzsúfolt” Kormányinfóról csütörtökön délelőtt 11 órától percről percre fog közvetíteni, munkatársunk pedig a helyszínen fogja kérdezni a kormány prominenseit.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!